• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament acull la primera Taula de Coordinació Policial per a tractar els casos de violència de gènere

L’Ajuntament acull la primera Taula de Coordinació Policial per a tractar els casos de violència de gènere

| 28 novembre, 2016

28112016_mesa_coordinacion_policial_violencia_genero

Aquest matí s’ha celebrat en l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià la primera Taula de Coordinació Policial per a abordar els casos de violència de gènere en el municipi.

 

La reunió ha estat presidida per l’alcalde, Josep Saval, i ha comptat amb la presència de la responsable de la Unitat de Violència sobre la Dona de la Subdelegació del Govern a Alacant, Purificació Algaba Blázquez; la regidora d’Igualtat, Rosa Mari Savall; el sergent del Lloc de la Guàrdia Civil, José Morejón; el cap de la Policia Local, Juan Carlos Palacios; l’oficial de la Policia Local, Juan Albert Pastor; i la representant de la Mancomunitat de Serveis Socials i Culturals Marina Baixa, Isabel Favieres.

 

Les Taules de Coordinació Policial tenen com a objectiu realitzar un seguiment de les mesures de protecció de les dones víctimes de violència de gènere. Durant la reunió la representant de la Subdelegació de Govern ha informat i ha assessorat als diferents cossos de seguretat sobre els protocols d’actuació a seguir en els casos de violència de gènere per a coordinar les actuacions entre Guàrdia Civil i Policia Local. Així mateix, ha incidit en la importància que la Policia Local puga accedir a cursos de formació específica per a tractar la violència de gènere, així com participar en els plans de formació de la comunitat educativa per a introduir aquesta problemàtica social en les aules amb la finalitat de conscienciar els més joves sobre la violència masclista.

 

A més de les mesures de seguretat i protecció s’han tractat altres problemes relacionats amb la violència masclista i que en són conseqüència directa. Aquesta Taula de Coordinació Policial té previst celebrar-se cada sis mesos.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Igualtat, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.