• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Agència Valenciana de Turisme concedeix les Fonts d’Algar ajudes de més de 23.800 euros per a millores en instal•lacions i servei de Socorrisme

L’Agència Valenciana de Turisme concedeix les Fonts d’Algar ajudes de més de 23.800 euros per a millores en instal•lacions i servei de Socorrisme

| 24 octubre, 2017

L’Agència Valenciana de Turisme ha concedit a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ajudes per valor de més de 23.800 euros en concepte de millores en les instal·lacions del recorregut turístic i del servei de Socorrisme del paratge natural.

 

En concret, s’ha destinat una subvenció de 13.810,05 euros per a finançar el 55% de les obres d’ampliació dels lavabos de l’àrea de Pícnic, en els quals s’ha incorporat una condícia per a persones discapacitades. El pressupost total de l’obra ascendeix a 25.109,19 euros, sent el 45% restant finançada pel Consistori callosí.

 

Igualment, l’Agència Valenciana de Turisme ha concedit una ajuda de 10.000 euros per a sufragar part del cost del servei de socorrisme del paratge natural, oferit durant el període de Setmana Santa i estiu.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.