• ca
  • es
Inici » Cultura » L’actor i director callosí Toni Ferri presenta al març en la Casa de la Música la seua obra ‘Els monòlegs de la vagina’

L’actor i director callosí Toni Ferri presenta al març en la Casa de la Música la seua obra ‘Els monòlegs de la vagina’

| 3 febrer, 2017

*A més continuen recollint èxits les pel·lícules ‘El perro naranja’ i ‘Nueve bares’, en les quals Ferri participa com a actor

L’actor i director callosí Toni Ferri Solbes presentarà el pròxim 11 de març en la Casa de la Música de Callosa d’en Sarrià l’obra ‘Els monòlegs de la vagina’, una representació teatral dirigida i adaptada per Ferri i que interpreten les actrius Rosa Català, María Mas i Nydia Crespo. L’obra és la primera que Ferri ha posat en escena amb la seua companyia Desheretats Teatre,

 

La trama de l’obra es basa en prop de 200 entrevistes realitzades per l’autora nord-americana Eve Ensler a dones de diverses nacionalitats. Ensler els va fer preguntes sobre els temes més íntims de la seua vida. Les respostes van ser una rica mescla d’edats, races i classes socials que van donar respostes inesperades i divertides que va plasmar de manera sublim la dramaturga, feminista i activista social nord-americà.

En la versió de Toni Ferri les tres actrius es desdoblaran per a representar diversos personatges còmics i dramàtics, a través dels quals el públic aprendrà molt més sobre la masturbació, els diferents tipus d’orgasmes, els greuges a la sexualitat femenina, les visites al ginecòleg, les vies per a trobar el punt “G”, la violació sexual contra les xiquetes, el càncer i la mutilació genital.

 

L’obra ‘Els monòlegs de la vagina’ s’ha convertit en l’epicentre d’un moviment mundial que tracta d’esborrar la vergonya que moltes dones senten pel seu cos i la sexualitat i conscienciar les persones a combatre la violència masclista i els actes de violació contra les dones. En definitiva, es tracta d’una obra per a adults sense inhibicions.

 

Trajectòria professional de Toni Ferri

Com a director teatral, Toni Ferri ha posat en escena, a més de ‘Els monòlegs de la vagina’, diversos projectes entre els quals destaquen ‘La obra de mi vida’, una representació que va escriure fa tres anys i que ha estat en cartell recentment en Microteatres de València. D’altra banda, al juny estrenarà amb la seua companyia Desheretats Teatre ‘No somos criminales’ i també estrenarà ‘Besos’ amb l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant.

 

Amb Desheretats Teatre Ferri també ha dirigit dos curtmetratges ‘La Nata de los Huevos’ (amb guió d’Ángeles González-Sinde) i ‘Sonría, le estamos grabando’, filmat a Callosa d’en Sarrià i seleccionat en el Festival de Cine de l’Alfàs del Pi.

 

Com a actor, Toni Ferri ha participat en nombroses obres de teatre i en diversos curtmetratges. Així mateix, ha participat en dos llargmetratges ‘El Perro Naranja’ (2013) i ‘Nueve Bares’ (2015), dirigides i escrites per Ángel Puado. Ambdues cintes estan obtenint un important èxit en diversos festivals de cinema. Així, ‘El Perro Naranja’ ha sigut seleccionada ja en 18 festivals internacionals, aconseguint un primer premi en el ‘Liverpool International Film Festival 2015’, un tercer premi en el ‘12 Months Film Festival 2016’ i un altre tercer premi en ‘North by Midwest Micro-Budget Film Festival 2016’, així com diverses nominacions especials.

 

Cal destacar que ambdues pel·lícules han sigut seleccionades recentment en el Festival Cinematográfico de Mérida (Mèxic). A més, ‘Nueve Bares’ a poc a poc va acaparant seleccions en els circuits de festivals cinematogràfics. De fet, al febrer viatjarà a l’Índia al Noida International Film Festival.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.