• ca
  • es
Inici » Notícies » Labora oferta diversos cursos gratuïts per a fomentar l’ocupació

Labora oferta diversos cursos gratuïts per a fomentar l’ocupació

| 29 novembre, 2018

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, oferirà en Callosa diversos cursos gratuïts de formació professional per a l’ocupació en modalitat de col·lectius. En horari de matí (de 09.00 a 15.00 hores) es desenvoluparan els cursos d’Activitats Auxiliars en Jardins y Vivers (340 hores lectives i 80 hores de pràctiques en empreses, no remunerades) i el curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials (675 hores lectives i 80 hores de pràctiques en geriàtrics, no remunerades).

 

En horari de vesprada (15.00 a 21.00 hores) es desenvoluparà el curs d’Operació d’Enregistrament i Tractament de Dades (450 hores lectives i 80 hores pràctiques en empreses, no remunerades).

 

Aquest nou programa de cursos de Labora està dirigit a persones que estiguen inscrites com a demandants d’ocupació.

 

Des de l’Ajuntament s’informa que el pròxim 12 de desembre, a les 12.30 hores, se celebrarà una reunió informativa a la Casa de Cultura de Callosa.

 

Per a més informació acudir a l’Ajuntament o telefonar al 640 676 919 o a través del correu electrònic info@avanza-proyectos.com.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.