• ca
  • es
Inici » Notícies » La zona verda de l’Almèdia es convertirà en un espai d’esplai i esbarjo

La zona verda de l’Almèdia es convertirà en un espai d’esplai i esbarjo

| 5 setembre, 2017

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha rebut una subvenció de la Diputació d’Alacant per al condicionament de la zona verda de l’Almedia. La zona se situa entre el Calvari municipal, el col·legi Almèdia, l’inici de les rutes senderistes de la serra de l’Almèdia i el nucli antic.

 

L’actuació, que comptarà amb un pressupost de 40.000 euros, convertirà la zona en un espai públic d’esplai i d’esbarjo per a senderistes i passejants, així com per a la comunitat escolar, ja que es condicionarà també la zona de pas d’alumnes cap al nucli antic, adequant un recorregut i estades més agradables i gratificants per als usuaris.

 

El projecte, que abasta una superfície de 600 m2, planteja el condicionament interior, l’adequació i prolongació del reg existent en la zona adjacent del Calvari, el condicionament dels recorreguts interiors amb l’adequació de zones d’estada i la plantació d’arbrat per a començar a dotar d’un fons de perspectiva més verda a la població, que en l’actualitat és rocós i amb poca vegetació. Per a açò, es condicionarà el terreny amb el desbrossament de la zona d’actuació; es realitzaran murs de mamposteria per a formar abancalaments i zones d’estades; es realitzaran treballs de jardineria i s’instal·larà mobiliari urbà com a bancs i una barana de protecció. El recorregut complirà amb les normes per a l’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.