• ca
  • es
Inici » Igualtat » La violència de gènere contada en primera persona per ‘Mujeres con Voz’

La violència de gènere contada en primera persona per ‘Mujeres con Voz’

| 13 novembre, 2018

*El pròxim 30 de novembre la Casa de Cultura acull una conferencia-col•loqui de l’associació i la visualització del curt comarcal “¿Me amas?”

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el pròxim 30 de novembre la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià acollirà una conferencia-col·loqui en la qual integrants de l’Associació comarcal contra la violència de gènere ‘Mujeres con Voz’ contaran en primera persona vivències patides com a víctimes de la violència masclista. L’acte començarà a les 18.00 hores.

 

Després del col·loqui es visualitzarà el curtmetratge “¿Me amas?”, dirigit per Ely C. Llobregat i produït per Bea Martínez. Aquest projecte audiovisual compta amb el suport del Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa, en el qual s’engloba Callosa d’en Sarrià.

 

Amb tints de thriller i drama, el curtmetratge “¿Me amas?” retrata la història d’Ana (Cristina Verdú), una jove que veu com canvia la seua realitat després de conèixer a Luis (Gonzalo Palmero). L’espectador serà testimoni d’aquesta relació des que es coneixen fins que se separen les seues vides, i de com canvia la personalitat de la protagonista fins al desenllaç final. És l’evolució d’una relació tòxica que pateixen moltes dones i a la qual se li deu posar fre amb la implicació de tota la societat.

 

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ha implicat en aquest projecte audiovisual, participat en el seu finançament al costat d’uns altres de municipis de la Marina Baixa, per a seguir treballant amb la unió de forces en accions que facin visible aquesta xacra social i lluiten per a eradicar-la.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.