• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » La Sant Silvestre de Callosa recapta més de 2.000 euros per a la restauració de l’Església

La Sant Silvestre de Callosa recapta més de 2.000 euros per a la restauració de l’Església

| 22 febrer, 2016

 

La primera carrera popular Sant Silvestre que es va celebrar el passat 26 de desembre a Callosa d’en Sarrià ha aconseguit recaptar un total de 2.165 euros, que es destinaran a la restauració de l’Església de la localitat.

En la carrera benèfica, que va transcórrer pels carrers del casc antic, van participar més de 400 persones que van aportar 6 euros per inscripció, al que es va sumar el recaptat a través de la fila zero. I és que a més de particulars, diferents empreses del municipi es van bolcar també en la causa.

La iniciativa va estar impulsada per les regidories d’Esports i Comerç, que dirigeixen Estela Menaches i Mª Luz Puigcerver. Estela Menaches ha agraït a tots els participants “la seua implicació amb la finalitat de preservar un dels monuments més emblemàtics del poble”, que data del s. XVIII. Menaches ha manifestat el seu desig que aquesta iniciativa siga “la primera de moltes”.

L’alcalde de Callosa, Josep Saval, al costat de les edils d’Esports i Comerç ha fet lliurament de la quantia econòmica recaptada al capellà de l’Església Arciprestal de Sant Joan Baptista de Callosa, Ricardo Juan García, qui ha dit estar “molt content per la implicació de la ciutadania davant un projecte tan ambiciós com és la restauració de la cúpula de l’Església, els treballs de la qual s’estima podrien perllongar-se fins a l’any 2023”.

El projecte de restauració es va iniciar en 2013 i en els estudis realitzats es va descobrir els danys que presentava la cúpula de l’església, la qual s’ha inclinat 20 centímetres.

Ricardo Juan ha agraït per açò la iniciativa impulsada per l’equip de govern de Callosa d’en Sarrià, ja que “ha aconseguit conscienciar i mobilitzar els callosins en un projecte que requereix d’uns recursos econòmics molt quantiosos per a reparar i esmenar els danys que presenta el temple”.

22022016_recaudación_san_silvestre_02               22022016_recaudación_san_silvestre

Declaracions de Ricardo Juan García:

Declaracions de Estela Menaches:

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Cultura, Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.