• ca
  • es
Inici » Igualtat » La regidoria d’Igualtat homenatja les dones callosines que ocupen càrrecs destacats en l’àmbit professional i associacionista

La regidoria d’Igualtat homenatja les dones callosines que ocupen càrrecs destacats en l’àmbit professional i associacionista

| 9 març, 2017

*Durant l’acte també es va reconéixer aquelles dones que enguany compleixen 65 anys

Amb el saló d’actes de la Casa de Cultura abarrotat de públic, la regidoria d’Igualtat va celebrar ahir a la vesprada un homenatge a aquelles dones callosines que ocupen càrrecs destacats en l’àmbit professional i asociacionista que habitualment han estat ocupats per homes.

 

Així, es va reconéixer com a pioneres en el seu càrrec a la jutgessa de Pau de Callosa d’en Sarrià, Mª Teresa Ferrándiz Santamaría; a la directora de la sucursal local de Caixa Callosa, Anabel Solbes Berenguer, a la directora de la sucursal local del Banc Sabadell, Noelia Pont Ripoll; a la presidenta de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià, Inmaculada Puigcerver Sellés; i la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, Mª Gracia Puigcerver Berenguer.

 

Així mateix, també es va realitzar un reconeixement a aquelles dones que enguany compleixen 65 anys. Entre elles es trobaven Ángela Belizón Barrera, Mª Teresa Berenguer Climent, Josefa Calvo Tasa, Mª Ángeles Cano Pastor, Concepción Doménech Berenguer, Mª Carmen Ferrando Roig, Rosa Mª Manera Ferrando, Rosa Mª Martínez Berenguer, Concepción Perelló Sanchís, Mercedes Pérez Ferrando, Mª Josefa Ripoll Llopis, Magdalena Ruiz Carrasco, Filomena Sanchis Pérez i Mª Teresa Savall Plana.

 

Mitjançant aquest acte Callosa d’en Sarrià va commemorar ahir, 8 de març, el Dia Internacional de la Dona Treballadora. “Hem volgut posar en valor el paper de les dones callosines, reconeixent la labor exercida per moltes d’elles en diferents àmbits, amb l’objectiu de posar de manifest la capacitat de la dona i reivindicar així la igualtat de gènere, perquè encara que hem avançat alguna cosa en els últims anys, hem de seguir lluitant pels nostres drets perquè encara ens queda molt camí a  recórrer per a aconseguir una igualtat real”, ha afirmat l’edil d’aquesta àrea Rosa Mari Savall.

 

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i la regidora d’Igualtat, Rosa Mari Savall, van lliurar una rosa a cada dona homenatjada. A més, l’acte va estar amenitzat per un concert a càrrec del grup ‘Belcanto’, integrat per la violinista callosina Elena Berenguer, la pianista Virtudes Narejo i la soprano Pilar Páez.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.