• ca
  • es
Inici » Educació » La regidoria d’Educació publica les llistes d’alumnes beneficiaris de la beca per a llibres de textos

La regidoria d’Educació publica les llistes d’alumnes beneficiaris de la beca per a llibres de textos

| 11 març, 2016

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha publicat les llistes amb els alumnes beneficiaris de la beca per a l’adquisició de llibres de text, pertanyent al programa de la Generalitat Valenciana XarxaLlibres. Les llistes es podran consultar tant en el tauler d’anuncis del centre escolar on estiga matriculat l’alumne, com en la web municipal www.callosa.es.

En total es van presentar en l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià 565 sol·licituds, de les quals tan sols s’han desestimat 4. Així, s’han concedit ajudes a un total de 369 alumnes de Primària i a un total de 192 alumnes de Secundària.

Fins el pròxim 23 de març estarà obert el termini per a presentar reclamacions, resoldre dubtes o esmenar errors en la regidoria d’Educació. Finalitzat aquest termini l’Ajuntament començarà a tramitar els ingressos.

XarxaLlibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d’un banc de llibres i altres materials per a l’alumnat d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica en els centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana.

El programa està cofinançat en parts iguals per la Generalitat Valenciana, les diputacions i els ajuntaments.

L’ajuda ascendeix com a màxim a una quantia individual per alumne de 200 euros, que es rebran en dues fases. Els primers 100 euros són els que s’abonaran amb l’aportació del justificant de compra en l’ajuntament i els 100 euros restants es faran efectius quan es retornen els llibres de text en bon estat quan finalitze el curs 2015-2016. Si les famílies retornen els llibres en bon estat, podran cobrar la segona fase de l’ajuda. A més, entraran en el banc de llibres i, per tant, en el curs 2016-2017 tindran els llibres gratuïts per als seus fills i filles.

La llista amb els alumnes beneficiaris que s’han fet públiques hui corresponen a la primera fase d’aquesta ajuda.

CEIP MIRANTBÓ
CEIP BERNAT DE SARRIÀ
IES CALLOSA D’EN SARRIÀ
CP ALMEDIA
ALTRES CENTRES
PDF PDF PDF PDF PDF

 

Anunci Oficial 

PDF


img_24852

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.