• ca
  • es
Inici » Educació » La regidoria d’Educació convoca ajudes per a estudiants del Programa Erasmus

La regidoria d’Educació convoca ajudes per a estudiants del Programa Erasmus

| 16 maig, 2016

Estela_Menaches_02_callosa

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, que dirigeix l’edil Estela Menaches, ha obert el termini per a sol·licitar l’ajuda municipal que es destinarà a estudiants callosins que estiguen realitzant el Programa Erasmus durant el present curs acadèmic 2015/16.

 

Per a sol·licitar l’ajuda, els interessats hauran d’estar empadronats a Callosa d’en Sarrià com a requisit indispensable. Així mateix, hauran d’aportar una fotocòpia amb el número de compte bancari a nom del sol·licitant (IBAN) i el justificant acreditatiu de la realització del Programa Erasmus durant el curs 2015/16.

 

Les sol·licituds (annex I), i la documentació requerida s’hauran de lliurar en l’Oficina Tècnica, Plaça d’Espanya, 3, planta baixa. El termini de presentació estarà obert fins al pròxim 31 de juliol.

 

A través de la web municipal www.callosa.es es podrà accedir a la informació, així com descarregar el formulari per a emplenar-ho.

 

La regidora d’Educació ha recordat que enguany el govern local (format per Compromís i PSOE) han incrementat, en el pressupost municipal, les ajudes que es destinaven a aquesta finalitat, passant de 300 a 1.000 euros.

ANNEX I

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.