• ca
  • es
Inici » Notícies » La regidoria de Turisme llança un vídeo promocional de les Fonts de l’Algar

La regidoria de Turisme llança un vídeo promocional de les Fonts de l’Algar

| 6 octubre, 2016

fonts_algar_callosa_04

*El paratge natural supera en quasi 27.000 visitants les xifres de l’any passat

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, que dirigeix l’edil Alfonso Puigcerver, ha llançat un nou vídeo promocional de les Fonts de l’Algar en el qual es mostren els encants naturals d’aquest gran paratge que rep cada any a milers de visitants.

 

El vídeo promocional es difondrà a través de les xarxes socials per a atraure nous turistes i posar en valor aquest tresor natural que posseeix Callosa d’en Sarrià a tan sols 3 quilòmetres del centre urbà. Pròximament el vídeo s’ampliarà amb imatges del nucli antic de Callosa, del fort de Bèrnia, de les seues festes i altres encants del poble i aquestes còpies es distribuiran en diferents associacions turístiques, agències de viatges i grups de muntanya.

 

Alfonso Puigcerver ha assenyalat que “el vídeo servirà per a donar una major projecció turística a Callosa a través de la seua joia de la corona, les Fonts de l’Algar, així com d’altres llocs emblemàtics i de les seues festes que tenen un gran interés històric i cultural”.

 

D’altra banda, l’edil s’ha mostrat molt satisfet amb les dades de visitants registrats durant la temporada estival en les Fonts de l’Algar, igual que les dades registrades de gener a octubre de 2016, ja que han superat notablement als registrats l’any anterior. Des de la regidoria de Turisme s’ha informat que en temporada estival (de juny a setembre) s’ha registrat un increment de 22.302 visitants més que el passat any durant el mateix període. Així mateix, de gener a octubre de 2016 s’ha registrat un increment de 26.859 visitants més que en 2015.

 

“Són xifres molt positives que a més representen una major rendibilitat en enguany, la qual cosa tindrà un benefici per a les arques del municipal i per a les empreses que ofereixen els seus serveis als voltants del paratge”, ha manifestat l’edil.

 

El regidor ha recordat que enguany s’ha invertit en diverses millores en les instal·lacions de les Fonts de l’Algar com la instal·lació d’un nou accés, una nova taquilla en l’accés principal, l’ampliació de la zona de pícnic o la incorporació de consignes. Amb aquestes últimes mesures s’ha evitat l’entrada de menjar al paratge per a evitar la seua deterioració i conservar-ho així millor, la qual cosa ha tingut molt bona resposta per part dels usuaris.

 

En les Fonts de l’Algar, al llarg d’un quilòmetre i mig de longitud, el visitant pot recórrer el llit del riu Algar en un itinerari en el qual es veurà sorprés per espectaculars cascades, nombroses fonts que brollen de la roca, recessos d’aigua en els quals gaudir de refrescants banys d’aigües pures i cristal·lines, i per tot un paisatge fruit del modelatge càrstic de la roca calcària. Així mateix, a través d’aquest itinerari el turista pot contemplar també l’antiga presa, l’imponent canal i les séquies centenàries que hui encara estan en ús. En el circuit del recorregut hi ha panells informatius que enriqueixen la visita.

 

Enllaç en Facebook del vídeo: https://www.facebook.com/AytoCallosa/?ref=bookmarks

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.