• ca
  • es
Inici » Notícies » La regidoria de Trànsit posarà en marxa un pla de millora de la senyalització horitzontal en el municipi

La regidoria de Trànsit posarà en marxa un pla de millora de la senyalització horitzontal en el municipi

| 16 maig, 2017

A partir del pròxim dia 21 de maig la regidoria de Trànsit de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià iniciarà un pla de millora de la senyalització horitzontal en diferents carrers del municipi que consistirà en tasques de repintat de marques vials i senyals horitzontals sobre el paviment.

 

La regidora de Trànsit, Lumi Puigcerver, ha informat que els treballs es realitzaran a la nit per a minimitzar les molèsties als veïns. No obstant açò, ha demanat paciència, ja que “l’objectiu últim del pla és el de millorar la seguretat vial en els carrers del municipi”.

 

El pla començarà el pròxim dia 21 de maig en els carrers de Calvari Convent, Fonteta i Pere Ma Orts. El dia 22 els treballs continuaran en els carrers de la Font, Sant Isidre i Germanies. Finalment, el dia 23 es prosseguirà en els carrers de Ramón y Cajal i zona Punt Verd.

 

Per a realitzar les labors de repintat es tallaran els vials indicats en els dies planificats per a cadascun a partir de les 20.00 hores fins a la finalització dels treballs.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Trànsit

Los comentarios están cerrados.