• ca
  • es
Inici » Joventut » La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià presenta la I Edició del Festival del Nyespro Rock

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià presenta la I Edició del Festival del Nyespro Rock

| 22 febrer, 2017

El pròxim 22 d’abril tindrà lloc la I Edició del festival de música en valencià Nyespro Rock a Callosa d’en Sarrià. El festival vol donar l’oportunitat a joves formacions per a donar-se a conéixer al gran públic, per la qual cosa ha convocat un concurs amb premis de fins a 300€, on podran presentar les seues propostes fins al 31 de març.

 

A més de les actuacions dels grups seleccionats per al concurs, també actuaran grups ja consolidats de l’escena musical en valencià. Des de les 11 del matí i fins a la mitjanit el públic assistent podrà gaudir d’un dia festiu amb diverses activitats com a demostracions de skaters, barbacoa popular i moltes sorpreses.

 

Tots els interessats que vulguen participar en el I Concurs del Festival Nyespro Rock poden consultar les bases en la pàgina web de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, en el facebook d’@NyesproRock o enviar un correu a nyesprorock@gmail.com.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.