• ca
  • es
Inici » Festes » La regidoria de Festes obri al març el termini d’inscripció per a ballar les ‘Danses de Sant Jaume’

La regidoria de Festes obri al març el termini d’inscripció per a ballar les ‘Danses de Sant Jaume’

| 26 febrer, 2016

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha informat que els grups interessats a ballar les ‘Danses de Sant Jaume’ durant la celebració de la seua festivitat en el mes de juliol, hauran d’inscriure’s a partir del pròxim 1 de març a la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià. El termini d’inscripció finalitzarà el 30 de maig.

Igualment, l’edil ha animat els xiquets perquè participen d’aquesta festa. “Després de l’èxit obtingut a implantar l’any passat les danses infantils, hem volgut tornar a convocar els més xicotets perquè se sumen i ballen també aquestes danses que formen part de la idiosincràsia cultural del nostre poble”, ha dit Rosa Mari Savall. Així, els xiquets que desitgen participar hauran d’inscriure’s també des de l’1 de març i fins al 30 de maig al Saló Social de la Plaça d’Espanya, núm.14, dissabtes de matí de 10.30 a 12.30 hores.

La regidora ha avançat que els xiquets inscrits rebran a partir del mes de juny classes per a ballar les ‘Danses de Sant Jaume’ els dissabtes d’11.30 a 12.30 hores. Les danses infantils es ballaran l’últim dia de festa de vesprada.

25022016_Danses_Sant_Jaume_callosa

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.