• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » La regidoria de Comerç felicita a tots els establiments participants en ‘Callosa a Taula’ per la seua implicació

La regidoria de Comerç felicita a tots els establiments participants en ‘Callosa a Taula’ per la seua implicació

| 31 maig, 2016

Lumi Puigcerver

*Mª Luz Puigcerver anima els establiments de la localitat a fer “un front comú” per a posar en valor la gastronomia de Callosa

Des de la regidoria de Comerç, que dirigeix l’edil Mª Luz Puigcerver, s’ha fet un balanç molt positiu de l’acceptació que han tingut les jornades gastronòmiques ‘Callosa a Taula’, celebrades al llarg de tot el mes de maig. La regidora ha qualificat d’èxit el nou format que estrenaven enguany les jornades sota el lema ‘El despertar dels sentits’, en el qual s’ha englobat no solament als restaurants i bars de la localitat, sinó també a altres establiments de productes típics i artesanals de Callosa d’en Sarrià.

 

L’edil ha agraït a tots els establiments que han participat en aquest esdeveniment gastronòmic “la seua implicació, esforç i bon fer, ja que han sabut posar en el punt més alt a la cuina de Callosa d’en Sarrià a través dels seus productes artesanals i d’una cuina que ha sabut fusionar tradició i avantguarda, tenint al nispro com a ingredient estrela”.

 

Mª Luz Puigcerver ha destacat la importància de “fer un front comú per a posar en valor la nostra gastronomia i que es convertisca en un atractiu turístic més dins de la nostra oferta”. Tal com ha manifestat la regidora “un passeig per les Fonts de l’Algar, pels carrers del nostre nucli antic o una ruta senderista poden ser una excusa perfecta per a acabar el dia assaborint les delícies de la cuina callosina en un dels nostres restaurants, o provant les tapes típiques que s’elaboren en els bars del municipi, igualment són ideals els minxos i els dolços que es troben en els nostres forns de pa i pastisseries, així com els formatges artesanals de la Formatgeria San Antonio”.

 

Per açò, Mª Luz Puigcerver ha insistit en “el paper tan important que han tingut al llarg de tot aquest mes de maig els establiments que han col·laborat a donar a conéixer i impulsar la nostra gastronomia” i ha expressat el seu desig que en pròximes edicions es vagen sumant més establiments a aquest esdeveniment.

 

Les Jornades Gastronòmiques ‘Callosa a Taula’ estan organitzades per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en col·laboració amb l’Associació de Empresaris de Callosa, la Diputació d’Alacant, Ruchey i CRDOP.

 

Els establiments que han participat enguany han sigut: Restaurant Casa Marcos, Restaurant l’Algar de Don Joan, Restaurant El Valle, Restaurant Casa Federico, Restaurant Les Fonts, Fonda Galiana, Bar Caluja, Bar El Convent, Bar L’Iglú, Papa J. Café Burguer, Bar Associació Moros i Cristinans, Bar Pere, Bar La Picaeta, Café Plaça, Bar Lucky Games, El Forn del Portal, Forn Ganache, Forn Izla, Modest Pastissers, Forn Sant Antoni, Forn Rojas, Forn Pana, Mercat Municipal i la Formatgeria San Antonio.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.