• ca
  • es
Inici » Festes » La processó del Corpus desfilarà aquest diumenge amb nous elements culturals i canvis en el recorregut

La processó del Corpus desfilarà aquest diumenge amb nous elements culturals i canvis en el recorregut

| 13 juny, 2017

 

Callosa d’en Sarrià celebra diumenge que ve, 18 de juny, la processó del Corpus que desfilarà enguany amb la incorporació de nous elements culturals i religiosos i amb canvis en el recorregut.

 

Així, la processó partirà a les 19.30 hores des de l’Església acompanyant a l’altar de la ‘Pelegrina’, imatge de la Mare de Déu de les Injúries. El recorregut continuarà pel carrer Sellesos; carrer Sant Antoni, on estarà l’altar del sant; el carrer Calvari Convent, on se situarà l’altar de la Puríssima al costat del pàrquing de la info tourist; i a l’altura de l’oficina bancària del Santander se situarà l’altar de la Verge del Cigne; en el carrer Sant Francesc estarà enfront de la Casa de la Música l’altar de Santa Cecília;  continuarà per la plaça del Catxó i carrer Major, on se situarà l’altar de Sant Vicent Ferrer enfront del Portal; per a tornar finalment a la plaça d’Espanya. El recorregut realitzarà sis parades en cada altar, amb tres altars més que l’any passat, tal com ha informat l’edil de Festes, Rosa Mari Savall.

 

També s’incorporaran a la processó diversos elements culturals i religiosos nous com els ‘nanos’, que obriran el pas amb els més xicotets i després els seguiran els adults. També participarà el grup de dansa popular La Faltriquera que continuarà la processó ballant una coreografia diferent en cada altar. Els músics de la Colla d’Algar seran els pròxims a eixir, seguits de diversos personatges bíblics (apòstols i santes) que també s’han incorporat a aquesta tradició. Prosseguirà el pas la Colla del Pinyol per a continuar amb els xiquets que enguany han fet la comunió, acompanyats tots ells pels seus familiars. Després eixirà la Custòdia per a finalitzar amb la Confraria Cor de Jesús i les autoritats municipals que tancaran la processó.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.