• ca
  • es
Inici » Festes » La processó de les Palmes compta per primera vegada amb la música de la banda municipal

La processó de les Palmes compta per primera vegada amb la música de la banda municipal

| 23 març, 2016

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha agraït a l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià, el “paper tan important” que van exercir diumenge passat durant la tradicional processó de les Palmes, ja que “era la primera vegada que s’incloïa en aquesta processó la música”.

 

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament, ja que aquesta actuació de la banda municipal s’ha inclòs dins del conveni que el Consistori callosí ha subscrit amb l’entitat cultural, on es detallen una sèrie d’actuacions que l’AAM realitzarà al llarg d’enguany en esdeveniments i celebracions que tenen lloc en el municipi.

 

Més actes religiosos de Setmana Santa

D’altra banda, l’edil de Festes ha recordat que durant els pròxims dies se seguiran succeint els actes religiosos de Setmana Santa. Entre estos destaquen demà Dijous Sant, a les 23.00 hores, l’Hora Santa que tindrà lloc en l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista i a les 00.00 hores els actes litúrgics continuaran amb el rés del viacrucis des de l’Església al Calvari per a tornar de nou a l’Església, on es tancarà el monument.

 

El Divendres Sant, dia 25 març, a les 20.30 hores se celebrarà la processó del Sant Enterrament, una de les més importants de la Setmana Santa, que partirà des de l’Església fins al Calvari.

 

Arribada de la imatge de la Mare de Déu de les Injúries

Cal assenyalar també l’arribada de la imatge de la Mare de Déu de les Injúries dissabte que ve de Pasqua, dia 2 d’abril. La imatge ha sigut restaurada com a conseqüència de l’incident que va patir durant les Festes Patronals i, per açò, l’Església romandrà oberta tot el dia perquè puga ser visitada pels seus devots. A les 20.00 hores s’oficiarà en la parròquia la Missa de Vespra, en la qual s’imposaran les medalles als confrares de la Verge. El diumenge, 3 d’abril, a les 10.30 hores, s’oficiarà una missa solemne en acció de gràcies i, a continuació, es realitzarà el trasllat de la Mare de Déu fins a la seua capella.

 

Finament, el dia 4 d’abril se celebrarà el dia de Sant Vicent Ferrer amb una missa en valencià que tindrà lloc en l’Església Arxiprestal Sant Joan Baptista a les 11.30 hores.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.