• ca
  • es
Inici » Festes » La presentació del llibre oficial de festes obri camí a les festes d’octubre

La presentació del llibre oficial de festes obri camí a les festes d’octubre

| 18 setembre, 2017

El mes d’octubre ja està a prop i a Callosa d’en Sarrià comencen a celebrar-se els actes que serveixen de preàmbul a les festes patronals i de Moros i Cristians. Així, aquest cap de setmana la presentació del llibre oficial de festes ha obert el camí a les festes d’octubre.

 

Les instal·lacions de l’Associació de Moros i Cristians van acollir el divendres, en primer lloc, la presentació del ‘Llibre del festeret’. Una nova iniciativa per a homenatjar el paper dels més xicotets en les festes. L’edició conté nombroses imatges en les quals els xiquets són els protagonistes indiscutibles.

 

A continuació es va presentar el llibre oficial de les festes amb una portada d’inspiració èpica en la qual apareixen diferents càrrecs festers de tots dos bàndols embolicats en una atmosfera de pólvora que mostren la sumptuositat i el realisme històric que malbaraten les festes de Moros i Cristians de la localitat.

 

A la presentació van assistir l’edil de Festes, Rosa Mari Savall, al costat d’altres membres de la Corporació Municipal, la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians, Gracia Puigcerver, així com representants de la junta directiva de l’entitat festera, nombrosos càrrecs festers i públic en general.

 

 

 

A la presentación asistieron la edil de Fiestas, Rosa Mari Savall, junto a otros miembros de la Corporación Municipal, la presidenta de la Asociación de Moros y Cristianos, Gracia Puigcerver, así como representantes de la junta directiva de la entidad festera, numerosos cargos festeros y público en general.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.