• ca
  • es
Inici » Notícies » La Policia Local de Callosa realitza 52 proves d’alcoholèmia en una setmana en el marc de la campanya de la DGT

La Policia Local de Callosa realitza 52 proves d’alcoholèmia en una setmana en el marc de la campanya de la DGT

| 14 juny, 2016

Escudo_callosa_vertical

Després de l’adquisició per part de l’Ajuntament de l’alcoholímetre i material necessari per a aquest tipus de controls, la Policia Local de Callosa d’en Sarrià ha col·laborat per primera vegada amb la Direcció general de trànsit (DGT) en la ‘Campanya sobre control de la taxa d’alcoholèmia i drogues’ que ha tingut lloc a tota Espanya durant la setmana passada (del 6 al 12 de juny).

 

Segons ha detallat el cap de la Policia Local, Juan Carlos Palacios, de les 52 proves practicades, tan sols es va registrar una amb resultat positiu.

 

L’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Saval, ha destacat que, “encara que l’objectiu és que no es registre cap positiu en aquest tipus de controls, és una xifra que revela un canvi de comportament dels conductors”.

 

En aquest sentit, ha insistit en la importància de dotar la Policia Local dels mitjans necessaris per a dur a terme aquest tipus de controls preventius en col·laboració amb la DGT, ja que es converteixen en “una bona mesura de conscienciació”. De fet, la intenció d’aquesta campanya era la de conscienciar el conductor que la parella que conformen l’alcohol juntament amb la conducció suposa un gran perill.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.