• ca
  • es
Inici » Notícies » La Policia Local de Callosa d’en Sarrià, premiada per la seua lluita contra delictes d’odi

La Policia Local de Callosa d’en Sarrià, premiada per la seua lluita contra delictes d’odi

| 12 maig, 2017

La Policia Local de Callosa d’en Sarrià ha sigut premiada per la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local (UNIJEPOL) per la seua lluita contra delictes d’odi. Aquest premi va ser lliurat el passat dia 10 de maig a València en la Gala Anual de distincions de UNIJEPOL a la Comunitat Valenciana.

 

Callosa d’en Sarrià va rebre el premi al costat de la resta de Policies Locals de la comarca que conformen la Comissió Comarcal de Prevenció de Seguretat Local de la Marina Baixa (CCPSLMB).

 

Aquestes distincions anuals de UNIJEPOL tenen com a objecte el reconeixement de les persones que exerceixen funcions directives en els Serveis de Policia Local o que assumeixen alguna responsabilitat institucional relacionada amb les Policies Locals, l’actuació de les quals s’haja fet mereixedora de reconeixement. Pretenen reconèixer la bona gestió directiva, tècnica i institucional, o la trajectòria professional, així com les bones pràctiques de les Policies Locals.

 

Bones Pràctiques Policials

El citat guardó s’engloba dins dels ‘Premis a la Bones Pràctiques de les Policia Locals de la Comunitat Valenciana’, en reconeixement “al seu decidit compromís en la lluita contra els delictes d’odi”. A l’acte de recollida del premi va acudir l’Inspector Cap de la Policia Local de Callosa d’en Sarrià, Juan Carlos Palacios, que actuava a més com a secretari en funcions de la Comissió Comarcal.

 

La Policia Local de Callosa d’en Sarrià va rebre aquest premi de #BuenasPrácticasdelasPolicíasLocales de la Comunitat Valenciana al costat de les Policies Locals de l’Alfàs del Pi, Altea, Benidorm, Finestrat, La Nucia, Polop de la Marina, Relleu i la Vila Joiosa, que conformen la Comissió Comarcal de Prevenció de Seguretat Local de la Marina Baixa (CCPSLMB).

 

Des de la Corporació Municipal s’ha felicitat a tot el cos de la Policia Local per la seua labor que es veu recompensada a través d’aquest premi.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.