• ca
  • es
Inici » Igualtat » La Policia Local de Callosa d’en Sarrià implanta una Unitat Especialitzada en Atenció a la Violència de Gènere

La Policia Local de Callosa d’en Sarrià implanta una Unitat Especialitzada en Atenció a la Violència de Gènere

| 22 novembre, 2017

A través de les regidories d’Igualtat i de Seguretat Ciutadana, s’ha tornat a implantar en la Policia Local de Callosa d’en Sarrià la Unitat Especialitzada en Atenció a la Violència de Gènere. Tres policies del cos municipal, formats específicament per a aquest tipus d’atenció, estaran al capdavant de la unitat, que disposa d’un telèfon operatiu les 24 hores (650 405 421).

 

Amb aquest servei es pretén donar una atenció més especialitzada a les víctimes de violència de gènere, així com un tracte més directe amb les autoritats locals, ja que en ser sempre els mateixos policies els encarregats del seguiment, aquests coneixeran els casos en concret, i evitarà que la víctima haja de relatar la seua situació cada vegada que tinga un problema amb el seu agressor.

 

La unitat treballarà a més en coordinació amb els cossos de la Policia Local de la resta de municipis de la comarca, a través de la Mesa Comarcal de Violència de Gènere, i duran a terme mesures concretes per a la protecció integral de les víctimes.

 

Actualment, a Callosa d’en Sarrià es tenen registrats 17 casos de violència de gènere amb els següents nivells de risc: En els casos actius hi ha 1 de risc mitjà, 9 de risc baix i 2 de risc no apreciat. En els casos inactius hi ha 1 de risc mitjà i 4 de risc baix.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.