• ca
  • es
Inici » Festes » La Plaça del Convent reuneix a més de 1.200 persones entorn de la Nit de Sant Joan

La Plaça del Convent reuneix a més de 1.200 persones entorn de la Nit de Sant Joan

| 24 juny, 2016

24062016_sant_joan_callosa_0124062016_sant_joan_callosa_0224062016_sant_joan_callosa_03

 

Més de 1.200 persones van celebrar ahir la Nit de Sant Joan a la Plaça del Convent de Callosa d’en Sarrià. La regidoria de Festes va organitzar el tradicional Sopar de Sant Joan amenitzat amb la música mediterrània del grup Musicants i les actuacions també de les colles de  l’Algar i El Pinyol.

 

La festa va començar amb una cercavila, en la qual els participants van portar els tradicionals fanalets que es fan a Callosa, i la vetlada va continuar amb el sopar acompanyat per les actuacions musicals i va culminar amb la foguera.

 

Cal destacar l’actuació de Musicants, un grup que compta amb dos callosins entre els seus integrants, Ximo Guardiola i Eugènia Saval, i que va aprofitar per a presentar el seu nou disc ‘Adsabara’, gravat en l’estudi Corral del Ruc de Callosa d’en Sarrià.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha manifestat la seua satisfacció per l’èxit de participació que ha tingut el Sopar de Sant Joan i ha destacat el treball del personal municipal que ha fet que tot isquera segons allò previst, així com de la Policia Local que va vetlar per la seguretat de l’esdeveniment.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.