• ca
  • es
Inici » Notícies » La Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa organitzarà una jornada de portes obertes en el mes de juny

La Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa organitzarà una jornada de portes obertes en el mes de juny

| 27 abril, 2018

Amb l’objectiu de difondre i visibilitzar els Serveis Socials d’atenció primària i transmetre a la població que els Serveis Socials són part essencial en el benestar de la comunitat, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha anunciat que es convocaran Jornades de Portes Obertes en els diferents municipis mancomunats.

 

Encara que en la majoria dels municipis s’organitzaran en el dia de hui, la Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa realitzarà les Jornades de Portes Obertes en el mes de juny com a conseqüència de la campanya del nespro. Una vegada es coordinen tots els municipis que componen la Mancomunitat, es fixarà una data concreta.

 

La Mancomunitat de la Marina Baixa abasta els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop, Castell del Castell de Guadalest, Benifato, Benimantell, Beniardà, Confrides, Tàrbena i Bolulla. La seu de la Mancomunitat es troba a Callosa d’en Sarrià i els tècnics es desplacen a la resta de municipis per a atendre a la població.

 

Enguany hi ha hagut un important increment en la plantilla de professionals que atenen els Serveis Socials de Base, incrementant, per tant, la quantitat i qualitat dels serveis que s’ofereixen.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Serveis socials

Los comentarios están cerrados.