• ca
  • es
Inici » Cultura » La Festa Estellés es trasllada demà a la Casa de la Música per la previsió meteorològica

La Festa Estellés es trasllada demà a la Casa de la Música per la previsió meteorològica

| 7 setembre, 2018

*L’esdeveniment mantindrà la seua programació i els mateixos horaris

Amb motiu de la previsió meteorològica de demà, 8 de setembre, que anuncia probabilitat de pluges a Callosa d’en Sarrià, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament s’informa que la Festa Estellés es traslladarà de la plaça del Llaurador a la Casa de la Música.

 

L’esdeveniment mantindrà la seua programació i els mateixos horaris previstos. Així, a partir de les 21.00 hores, en la Casa de la Música començarà el sopar de cabasset. A les 21.30 hores s’oferirà un recital de poemes d’Estellés i a les 22.00 hores començarà el concert a càrrec del cantautor de Cocentaina Andreu Valor.

 

Les regidories de Cultura i Normalització Lingüística han organitzat aquest esdeveniment amb motiu de l’aniversari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés.

 

Es tracta del quart any consecutiu que Callosa d’en Sarrià acull la Festa Estellés i del novè any que se celebra en tota la Comunitat Valenciana, a través de l’Agència de Promoció del Valencià (Aviva) i altres entitats.

 

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, València; 4 de setembre de 1924-València; 27 de març de 1993) va ser un periodista i poeta valencià. Està considerat com un dels principals renovadors de la poesia contemporània en valencià, amb un paper similar al que van tenir en altres èpoques Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

 

Té una obra diversa i molt extensa. Encara que és més coneguda la seua poesia, també va escriure novel·les, obres de teatre, guions de cinema i unes memòries. Els temes centrals de la seua obra són la mort i el sexe, sempre des d’un prisma popular, quotidià, senzill i directe.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.