• ca
  • es
Inici » Alcaldia » La Corporació Municipal convoca a tota la ciutadania a la presentació del projecte Aníbits-Margequivir

La Corporació Municipal convoca a tota la ciutadania a la presentació del projecte Aníbits-Margequivir

| 16 setembre, 2016

convocatoria-1

*L’assemblea per a explicar el projecte serà dilluns que ve, 19 de setembre, a les 20.00 hores en la Casa de Cultura

La Corporació Municipal al complet ha convocat a tot el poble de Callosa d’en Sarrià a una assemblea general que se celebrarà dilluns que ve, 19 de setembre, a les 20.00 hores, en el saló d’actes de la Casa de Cultura per a explicar el projecte turístic residencial Aníbits-Margequivir.

 

La Corporació local explicarà els detalls del projecte presentat a l’Administració Autonòmica i exposarà els beneficis que aportarà a Callosa el seu desenvolupament.

 

En aquest sentit, l’alcalde, Josep Saval, en nom de tota la Corporació, ha manifestat “la importància de donar a conèixer i fer partícips del projecte als veïns i veïnes de Calllosa”.

 

Per a les autoritats locals es tracta d’un desenvolupament estratègic crucial per al terme municipal, ja que a través d’aquesta actuació urbanística es pretén aconseguir un creixement econòmic en Callosa, que com a conseqüència crearà ocupació i obrirà la porta a un nou mercat turístic. Igualment, Callosa experimentaria un creixement demogràfic que en l’actualitat està en reculada amb un descens de 358 persones empadronades des de 1991.

 

La Corporació Municipal entén que és vital aquest pla, que contempla aproximadament el millar d’habitatges, un hotel de 80 places i un camp de golf i que es troba en fase de consultes a les administracions afectades i pendent de rebre el Document d’Abast.

 

Aquesta actuació urbanística, que forma part, del PGOU de Callosa d’en Sarrià, compta a més amb el suport de les cinc entitats econòmiques més importants de Callosa com són la Cooperativa Agrícola, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Nespros de Callosa d’en Sarrià, la Associació d’Empresaris, el Consell Rector de Caixacallosa i la Comunitat General de Regants i Usuaris. Aquestes entitats van mostrar el seu suport a través d’un manifest que va ser aprovat per unanimitat també en sessió plenària.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Participació Ciutadana, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.