• ca
  • es
Inici » Educació » La Conselleria d’Educació accepta els projectes presentats al programa Edificant

La Conselleria d’Educació accepta els projectes presentats al programa Edificant

| 14 setembre, 2018

*L’Ajuntament elevarà a Ple la delegació de competències per a escometre diverses actuacions que milloraran l’accessibilitat dels dos col•legis públics de Callosa

La Conselleria d’Educació ha notificat oficialment a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià l’acceptació dels projectes que l’Ajuntament va presentar dins del Pla Edificant i que inclouen diverses actuacions en els col·legis públics d’Infantil i Primària Bernat de Sarrià i Mirantbò que, principalment, milloraran l’accessibilitat dels dos centres.

 

Després de l’acceptació dels projectes per part de la Conselleria, ara el Govern local haurà d’elevar a Ple la delegació de competències d’aquests projectes per a la seua execució.

 

La regidora d’Educació, Estela Menaches, ha recordat que des del departament d’Urbanisme es van redactar les memòries tècniques dels diversos projectes presentats, els quals donen resposta a les necessitats plantejades pels propis centres, a través dels seus consells escolars.

 

Entre les actuacions que es duran a terme en el CEIP Bernat de Sarrià destaquen diverses actuacions de millora de l’accessibilitat per a alumnes amb mobilitat reduïda, la restauració de la façana, l’ampliació i insonorització del menjador i reforma de la cuina, la construcció d’un gimnàs insonoritzat que servisca de sala multiusos, condicionament de les portes d’eixida d’emergència, la instal·lació d’un interfon en la cuina, ampliació de la zona de porxos i l’adequació dels lavabos de l’edifici d’Infantil.

 

En el CEIP Mirantbò s’instal·larà un ascensor per a resoldre l’accessibilitat d’alumnes amb mobilitat reduïda i la creació d’un pati per a hort escolar.

 

Les actuacions seran finançades al cent per cent per la Generalitat Valenciana gràcies al pla de Marzà. Així, per a les actuacions del col·legi Bernat de Sarrià la Conselleria destinarà un pressupost de 530.939,41 euros i per a les del Mirantbò destinarà 121.402,16 euros.

 

L’edil d’Educació, Estela Menaches, ha agraït al Govern Valencià “el compromís ferm que estan tenint amb l’Educació i pel qual Callosa d’en Sarrià podrà realitzar actuacions de millora necessàries en els seus centres”. Així mateix, ha agraït també als consells escolars i a l’equip tècnic de l’Ajuntament la seua labor per a aconseguir aquest objectiu.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.