• ca
  • es
Inici » Els Nostres Majors » LA CONSELLERA DE BENESTAR SOCIAL VISITA CALLOSA D’EN SARRIÀ.

LA CONSELLERA DE BENESTAR SOCIAL VISITA CALLOSA D’EN SARRIÀ.

| 6 febrer, 2015

La consellera de Benestar Social, Sra Assumpció Sanchez Zaplana, va visitar el passat dia 4 de Febrer el municipi de Callosa d’en Sarrià. Arribo acompanyada de la directora general de Dependència i Majors, Pilar Albert Guerola, i ambdues van ser rebudes pel primer edil, D. Batiste Saval, a la Llar del Jubilat.

Després de ser rebudes per la Junta de Direcció de “la Llar”, van passarconsellera a fer una visita per les instal·lacions, on van poder veure com en aquell precís moment es duien a terme activitats esportives o musicals per als associats de la tercera edat. La mateixa consellera va participar en una de les activitats, acompanyant al cor de la Rondalla, que en aquests moments es trobava assajant.

Posteriorment, i després de reunir-se amb la Junta directiva durant una mitja hora, van passar a visitar les instal·lacions de la Fundació Asil Hospital, que es troba a l’edifici limítrof. La Consellera va accedir a totes les seves dependències i va poder intercanviar sensacions amb el personal de la institució. Després de comentar la seva satisfacció per la bona marxa de la Fundació i dels resultats dels últims anys de gestió, va aplaudir els esforços del consistori municipal en les reformes dutes a terme, així com per totes les millores que ha vingut rebent orientades a treure de la situació de pràcticament fallida que tenia la institució fa 8 anys. Posteriorment es va donar per finalitzada la visita, sent acomiadada per l’alcalde, Batiste Saval, qui valoro com a “molt positiva la visita de la Consellera”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags: ,

Category: Els Nostres Majors, Notícies

Los comentarios están cerrados.