• ca
  • es
Inici » Cultura » La conferència de Jonatan Poveda clausura el programa d’activitats del projecte ‘La memòria democràtica com a ferramenta educativa del segle XXI’

La conferència de Jonatan Poveda clausura el programa d’activitats del projecte ‘La memòria democràtica com a ferramenta educativa del segle XXI’

| 5 novembre, 2018

La Conferencia ‘Ferramentes i Arxius per a trobar el rastre dels nostres avantpassats’, oferida pel professor de la Universitat d’Alacant Jonatan Poveda, va clausurar el divendres en la Casa de Cultura el projecte ‘La memòria democràtica com a ferramenta educativa del segle XXI’ que s’ha desenvolupat a Callosa d’en Sarrià.

 

La conferència formava part d’un programa d’activitats més ampli que ja s’ha desenvolupat en el municipi entorn de la Memòria Històrica i Democràtica. Les activitats han tingut lloc tant en espais municipals com en l’IES Rodolfo Llopis.

 

El projecte ‘La memòria democràtica com a ferramenta educativa del segle XXI’ és el segon any que es desenvolupa en el municipi i ha estat coordinat pels historiadors callosins Vicent Galiana i Emilio Marín. Ha comptat a més amb el suport de l’IES Rodolfo Llopis i amb el Col·lectiu per la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa d’en Sarrià. Enguany s’ha incorporat al projecte la difusió de la Història Local i la memòria democràtica, especialment referent a la història de gènere i la repressió contra les dones.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.