• ca
  • es
Inici » Esport » La conferència ‘Creant una nova cultura esportiva: 9 hàbits per a l’èxit’ s’ajorna al pròxim dilluns per les Eleccions Generals

La conferència ‘Creant una nova cultura esportiva: 9 hàbits per a l’èxit’ s’ajorna al pròxim dilluns per les Eleccions Generals

| 23 juny, 2016

 

CARTEL_DPDP_CALLOSA-2

Amb motiu de les Eleccions Generals, la conferència ‘Creant una nova cultura esportiva: 9 hàbits per a l’èxit’ prevista per a demà, 24 de juny, a les 20.00 hores, en la Casa de Cultura, queda ajornada al pròxim dilluns, 27 de juny, a les 19:30 hores, en el mateix lloc.

 

Aquesta és la segona de tres conferències que l’Associació MVP SPORT oferirà a Callosa d’en Sarrià dins del #proyectoDpDp (Esport per a la Prevenció i el desenvolupament Positiu). La iniciativa està organitzada per aquesta entitat, en col·laboració amb la regidoria d’Esports de Callosa d’en Sarrià, l’Àrea d’Esports de la Diputació d’Alacant, Joma i Sanitas.

 

La conferència està dirigida a esportistes, famílies, entrenadors, docents, àrbitres, dirigents esportius, i altres agents socials. La trobada és una oportunitat per a compartir experiències i crear projectes esportius innovadors basats en valors positius.

 

Tots els assistents tindran accés a més continguts i assessorament gratuït a través d’una plataforma on-line (www.mvpsport.es) per a seguir innovant en la creació de projectes que afavorisquen el desenvolupament del talent a través de l’esport. L’assistència és lliure fins a completar l’aforament de la sala.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.