• ca
  • es
Inici » Aigua » La Comunitat General de Regants realitza millores en l’estació de bombament del Margeve

La Comunitat General de Regants realitza millores en l’estació de bombament del Margeve

| 1 setembre, 2016

tuberia_margeve_01tuberia_margeve_02

*L’actuació permetrà garantir el subministrament sense pèrdues d’aigua i amb un major estalvi energètic

La Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa d’en Sarrià, de la qual forma part l’Ajuntament, ha realitzat una actuació de millora en l’Estació de Bombament del Margeve per a garantir el subministrament als usuaris tant del municipi com del reg d’ Onàer.

 

L’actuació ha consistit en la instal·lació d’una nova canonada que comunicarà el sifó de la Comunitat i el de Sacos. La nova canonada remplaza a l’anterior que presentava deficiències en la seua instal·lació i era de menor dimensió. L’actual és de 800 ml. de DN (Diàmetre Nominal) amb una longitud aproximada de 200 metres i és de formigó amb xapa d’acer. L’obra ha comptat amb una inversió d’uns 60.000 euros.

 

L’objectiu d’aquesta millora és la de garantir el proveïment d’aigua als usuaris davant qualsevol incidència que es puga produir tant en la canonada de la Comunitat com de Sacos. Així mateix, amb la nova instal·lació s’aconseguirà una millor gestió de l’aigua, ja que s’evitaran pèrdues, i s’aconseguirà un major estalvi energètic.

 

Des de l’Administració local i la Comunitat General de Regants de Callosa d’en Sarrià s’estan realitzant diverses actuacions amb la finalitat de millorar el subministrament i, sobretot, amb l’objectiu d’aprofitar millor els recursos hídrics davant la sequera que està patint la comarca de la Marina Baixa. En aquest sentit, destaquen, d’una banda, la millora de la instal·lació elèctrica dels Pous de Sacos que ha comptat amb una inversió de la Comunitat General de Regants d’uns 400.000 euros. D’altra banda, l’Ajuntament ha instal·lat ja 30 comptadors en dependències i instal·lacions municipals, així com en parcs i jardins de la localitat per a tenir un major control del subministrament. Igualment, s’han instal·lat uns 500 comptadors electrònics a particulars que estan connectats amb l’Ajuntament i que incorporen un sistema d’alarma que permet detectar fugides amb major eficàcia i rapidesa. Aquesta actuació s’anirà completant progressivament fins a instal·lar prop de 3.500 comptadors electrònics que donaran cobertura a tota la zona urbana de Callosa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Aigua, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.