• ca
  • es
Inici » Cultura » La Colla El Pinyol de Callosa i la Colla Raval Jussà d’Albaida actuaran el pròxim 15 de juliol en la plaça del Convent

La Colla El Pinyol de Callosa i la Colla Raval Jussà d’Albaida actuaran el pròxim 15 de juliol en la plaça del Convent

| 6 juliol, 2018

El pròxim, diumenge, 15 de juliol, la Colla El Pinyol de Callosa i la Colla Raval Jussà d’Albaida oferiran un concert en la plaça del Convent de dolçainers i percussió, que arrancarà a les 19.00 hores.

 

El concert tindrà lloc després de l’actuació que oferiran ambdues agrupacions musicals en els Jardins del Palau Marquesal d’Albaida aquest diumenge, 8 de juliol.

 

Es tracta d’un intercanvi entre bandes que s’emmarca dins de la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Comunitat Valenciana, que compta amb el patrocini del Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i la participació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la CV (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la CV (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).

 

Aquestes campanyes serveixen perquè les agrupacions musicals s’unisquen i compartisquen experiències i coneixements, enriquint així la cultura popular, la música i les tradicions valencianes.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Esdeveniments, Notícies

Los comentarios están cerrados.