• ca
  • es
Inici » Cultura » La Casa de Cultura presenta divendres que ve el llibre ‘Herència Mediterrània’

La Casa de Cultura presenta divendres que ve el llibre ‘Herència Mediterrània’

| 6 febrer, 2018

 

Divendres que ve, 9 de febrer, el saló d’actes de la Casa de Cultura acollirà, a partir de les 19.30 hores, la presentació del llibre d’Ana Zaragoza Martí i Juan V. Martín Devesa, ‘Herència Mediterrània.

 

Es tracta d’un llibre en el qual els dos autors alteans s’han unit per a realitzar un estudi sobre l’origen i l’evolució de l’alimentació mediterrània. Una de les gastronomies més completes i equilibrades en valors nutricionals i amb una arrelada tradició, que en els últims temps corre el perill de desaparèixer com a conseqüència de l’estil de vida modern.

 

Ana Zaragoza Martí és diplomada i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat d’Alacant. Doctora en nutrició i ciències de la salut, especialitzada en nutrició clínica i dietoteràpia amb especial interès per la prevenció i promoció de la salut.

 

Juan V. Martín Devesa és llicenciat en Història per la Universitat de Granada. Especialitzat en història econòmica i agrària de l’edat moderna, amb especial interès pel desenvolupament dels sistemes de regadiu del Regne de València. Entre les seues publicacions destaca un estudi per la història del cicle hídric de Callosa, ‘Llaurar terra nova: Història del regadiu a Callosa d’en Sarrià’.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.