• ca
  • es
Inici » Cultura » La Casa de Cultura acull fins al dia 15 de desembre l’exposició dels Germans Galiana ‘Un Viatge per la Marina Baixa’

La Casa de Cultura acull fins al dia 15 de desembre l’exposició dels Germans Galiana ‘Un Viatge per la Marina Baixa’

| 5 desembre, 2017

 

Ahir a la vesprada es va inaugurar en la sala d’exposicions de la Casa de Cultura l’exposició fotogràfica dels Germans Galiana ‘Un Viatge per la Marina Baixa’ que es podrà visitar fins al pròxim 15 de desembre.

 

A l’acte d’inauguració va assistir el fotògraf Francisco Galiana, a qui l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i el regidor de Cultura, Francesc Guardiola, van lliurar una placa en reconeixement a la seua trajectòria professional i, sobretot, per haver captat la història dels pobles de la comarca a través del seu objectiu. També van estar presents en l’acte els regidors de l’equip de govern Lumi Puigcerver, Rosa Mari Savall i Alfonso Puigcerver, així com l’edil d’UPyD Mª Carmen Mascaró.

 

L’exposició es compon de 24 instantànies per les quals el visitant realitzarà un recorregut pels pobles de la comarca durant la dècada dels anys 50, descobrint a les seues gents i els seus costums. Callosa d’en Sarrià protagonitza molta d’aquestes instantànies en les quals es pot contemplar, entre unes altres, el Poador municipal en ple ús.

 

Els Germans Galiana van començar a fotografiar en els anys 50 als turistes de les Fonts d’Algar i al poc es van convertir en els fotògrafs més coneguts de la comarca a través dels seus reportatges socials, de festes i de les seues postals, que s’han convertit en la crònica d’aquells anys mitjançant la qual descobrir com ha evolucionat l’entorn de la Marina Baixa i les seues gents.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.