• ca
  • es
Inici » Cultura » La Casa de Cultura acull el divendres les ‘V Jornades de Patrimoni de la Marina Baixa’

La Casa de Cultura acull el divendres les ‘V Jornades de Patrimoni de la Marina Baixa’

| 14 abril, 2016

Jornades_patrimoni_MBaixaPONENCIAS_PATRIMONI_MBAIXADemà divendres, 15 d’abril, la Casa de Cultura ‘Jaume Pastor Fluixà’ acull la cinquena edició de les ‘Jornades de Patrimoni de la Marina Baixa’ organitzades per la Associassió d’Estudis de la Marina Baixa en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Callosa.

 

Les jornades, que arrancaran a les 17.30 hores, consistiran en un una sèrie de ponències en les quals s’abordaran diversos temes sobre la història de la comarca en la primera meitat del segle XX. L’estètica festera dels Moros i Cristians, l’escola a Tàrbena en el primer terç del segle XX, la civilització ibèrica en el nord de la Marina Baixa, la repressió en els dos bàndols de 1936 a 1945, la religió durant l’època franquista a Callosa o la repressió franquista durant la postguerra en Callosa seran alguns dels continguts de les jornades programades.

 

Les jornades tindran també un segon cicle de ponències a Polop el pròxim 22 d’abril.

 

Aquestes jornades formen part dels actes que AEMABA ha organitzat per a celebrar el seu desè aniversari. Aquesta associació es dedica a promocionar la història i la cultura de la comarca de la Marina Baixa a través de diverses activitats i de la publicació de la revista ‘Sarrià’ i compta en l’actualitat amb uns 150 socis.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.