• ca
  • es
Inici » Cultura » La Casa de Cultura acull el divendres el concert de presentació de ‘Bressolant’

La Casa de Cultura acull el divendres el concert de presentació de ‘Bressolant’

| 21 març, 2017

*Cançons de bressol per a recuperar el patrimoni cultural, lingüístic i musical valencià dirigit als més xicotets

Divendres que ve, 24 de març, a les 19.30 hores, es presenta en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià ‘Bressolant’, cançons per a anar a dormir que formen part del patrimoni cultural, lingüístic i musical valencià.

 

Quatre músics interpretaran una compilació de cançons de bressol integrades en un llibre-disc denominat ‘Bressolant’, en el qual participen diversos artistes valencians. El projecte ha sigut impulsat per la Diputació de València, a través de la Unitat de Normalització Lingüística.

 

El concert és gratuït i serà a càrrec de Cristina Blasco a la veu, de Josep Meravella a la guitarra, d’Abraham Rivas al piano i la flauta travessera i de Lluís Llario al contrabaix.

 

En el llibre-disc Mara Aranda ha versionat ‘La meua xiqueta és l’estima’, Tatiana Prades canta ‘Tanca els ullets i dorm’, Mireia Vives versiona ‘Mareta’, Eva Dénia ‘Que vinga la soneta’, Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ interpreten ‘En tan alta que estaves’, Teresa Segarra canta ‘Nana, naneta’, Maria Amparo Hurtado, ‘El xiquet de les mongetes’, Cristina Blasco canta ‘El meu xic te gana’, el Carraixet versiona ‘Non-non, xiquet’, Dani Miquel interpreta ‘Adorm-te nineta’, i Clara Andrés, ‘Canta la mare’. El compacte explica a més amb pròleg i textos del crític musical Josep Vicent Frechina, il·lustracions d’Irene Bofill i l’edició d’Andana Editorial. El llibre-disc es podrà adquirir en el concert i entre els assistents se sortejaran cinc exemplars.

 

La regidoria de Cultura, que dirigeix l’edil Francesc Guardiola, i l’Agència de Promoció del Valencià (Aviva) de Callosa d’en Sarrià han organitzat aquest esdeveniment musical.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.