• ca
  • es
Inici » Esport » La Casa de Cultura acull divendres que ve una conferència sobre educació esportiva

La Casa de Cultura acull divendres que ve una conferència sobre educació esportiva

| 26 abril, 2016

CARTEL_DPDP_CALLOSADivendres que ve, 29 d’abril, a les 19:30 hores, tindrà lloc en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià la conferència ‘Educació Esportiva: com afavorir el desenvolupament del talent?’.

 

Aquesta conferència forma part del #projecteDpDp (Esport per a la Prevenció i el desenvolupament Positiu) que es durà a terme durant tot l’any a Callosa, a càrrec de l’Associació MVP SPORT (www.mvpsport.es), en col·laboració amb la regidoria d’Esports de Callosa d’en Sarrià, l’Àrea d’Esports de la Diputació d’Alacant, Joma i Sanitas.

 

La conferència és una oportunitat per a compartir experiències i coneixements sobre com liderar un nou model esportiu basat en valors positius i hàbits de vida saludable.

 

Està dirigida a esportistes, famílies, entrenadors, dirigents esportius, docents d’I.F i altres agents socials. Tots els assistents tindran accés a més continguts i assessorament gratuït a través d’una plataforma on-line per a seguir innovant en la creació de projectes que afavorisquen el desenvolupament del talent a través de l’esport. L’assistència és lliure fins a completar l’aforament de la sala.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.