• ca
  • es
Inici » Festes » La capitania Navarros celebra aquest dissabte un Sant Fermín solidari a benefici de l’associació de pares amb xiquets amb càncer Aspanion

La capitania Navarros celebra aquest dissabte un Sant Fermín solidari a benefici de l’associació de pares amb xiquets amb càncer Aspanion

| 14 juny, 2018

La capitania Navarros ha organitzat aquest dissabte, 16 de juny, un San Fermín solidari, a benefici de l’associació de pares amb xiquets amb càncer Aspanion. Serà tot un dia de festa que es desenvoluparà en la plaça del Convent amb activitats infantils des de les 10 del matí que inclouran castells inflables, tallers de Muixeranga i altres tallers a càrrec d’Azimut, entre altres sorpreses. Per adults des de les 10.00 i fins a les 14.00 hores hi haurà classes de spinning, step i zumba. Tot açò per a obrir boca de cara a el ‘chupinazo’, que es dispararà des de l’Ajuntament a les 19.30 hores i que donarà començament al tancament amb uns divertits bous inflables. El recorregut discorrerà des de la plaça d’Espanya, per Costera de la Presó, carrer Calvari Convent, Fonteta, plaça Mare Amalia, carrer de Polido, Molina, Santa Bàrbara, Laureta, Sant Vicent, Sant Francesc i plaça del Convent.

 

Es posaran a la venda samarretes més mocador oficial de l’esdeveniment a un preu de 8 euros. Igualment, hi haurà servei de bar amb menjar, refrescs i gelats. La recaptació anirà a benefici d’Aspanion.

 

La jornada explicarà a més amb la col·laboració de la Xaranga La Bona, la Colla El Pinyol, Trocamba de Matanuska i diversos Djs.

 

L’esdeveniment està organitzat per la Filà Navarros, en col·laboració amb l’Ajuntament, l’Associació de Moros i Cristians i l’Associació d’Ames de Casa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.