• ca
  • es
Inici » Alcaldia » La callosina Sonia Molina fitxa per Electronic Arts, una de les empreses de videojocs més important del món

La callosina Sonia Molina fitxa per Electronic Arts, una de les empreses de videojocs més important del món

| 23 juny, 2016

23062016_Sonia_Molina_callosa

L’enginyera callosina Sonia Molina ha fitxat per l’empresa nord-americana desenvolupadora i distribuïdora de videojocs per a ordinador i videoconsoles Electronic Arts (EA). Es tracta d’una de les empreses més importants del món amb franquícies tan rellevants i conegudes com el FIFA, Els Sims, Battlefield, Need for Speed o Star Wars Battlefront.

 

Sonia Molina assumirà les tasques de traducció des del departament Multimèdia que també s’encarrega de les certificacions. Molina, a més de llicenciada en Informàtica, posseeix el títol d’Expert en Disseny i Creació de Videojocs de la Universitat d’Alacant, determinant per al seu fitxatge en EA.

 

Sonia Molina, de 31 anys, va tenir la seua primera videoconsola als 8 anys, és usuària de videojocs en PC i creu que la realitat virtual marcarà el futur del sector. A més, està segura que quan transcórreguen cent anys el videojoc serà considerat cultura.

 

L’equip de govern de Callosa d’en Sarrià ha felicitat Sonia Molina per aconseguir un assoliment professional tan important i li han desitjat el major dels èxits en aquesta nova etapa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Temes Generals

Los comentarios están cerrados.