• ca
  • es
Inici » Cultura » La Biblioteca Municipal reprén els cicles de conferències sobre ‘la Dona en la Història i la Literatura’

La Biblioteca Municipal reprén els cicles de conferències sobre ‘la Dona en la Història i la Literatura’

| 17 març, 2016

El cicle de conferències sobre ‘La Dona en la Història i la Literatura’ continua hui dijous i demà divendres a la Biblioteca Municipal amb dues noves ponències, a càrrec de Vicent Galiana i Mireia Pérez.

 

Hui tindrà lloc la tercera sessió del cicle en la qual s’abordarà la figura de la dona en la literatura des de tres punts de vista: La dona com a escriptora, la literatura destinada a la lectura femenina i la dona com a objecte literari.

 

Demà divendres es clausurarà el cicle amb una conferència en la qual es parlarà del sexisme vigent en el llenguatge i dels diferents tipus de discursos on s’amaga tant explícitament com implícitament.

 

Les conferències es desenvoluparan de 19.30 a 21.00 hores i hi participen una vintena de persones.

 

En les dues anteriors sessions, celebrades els passats 3 i 4 de març, es va abordar la història de les dones des de l’edat antiga fins al segle XX mitjançant l’estudi de l’art, especialment la pintura, així com les problemàtiques de gènere del segle XX i el naixement i evolució del feminisme.Cartell Dona 16

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Educació, Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.