• ca
  • es
Inici » Cultura » La Biblioteca municipal l’Espill inaugura aquesta vesprada l’activitat infantil ‘Espanta la por!’

La Biblioteca municipal l’Espill inaugura aquesta vesprada l’activitat infantil ‘Espanta la por!’

| 24 octubre, 2017

*El projecte sorgeix amb motiu de la festivitat de Tots Els Sants per a fomentar la lectura en valencià a través del seu imaginari literari

La Biblioteca Municipal l’Espill inaugura aquesta vesprada, a partir de les 17.30 hores, l’activitat infantil ‘Espanta la por!’, impulsada per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, en col·laboració amb la subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana.

 

El projecte sorgeix amb motiu de la festivitat de Tots els Sants i té com a objectius fomentar la lectura i el coneixement de la literatura popular valenciana, difondre l’imaginari popular valencià sobre la por, promoure l’ús de les biblioteques, treballar l’emoció de la por amb els més xicotets, així com propiciar la recopilació local de llegendes i rondalles.

 

Per a açò, s’ha habilitat un expositor amb una selecció de llibres infantils en valencià relacionats amb aquesta temàtica, acompanyats d’una exposició d’il·lustracions de monstres valencians, extrets molts d’ells del llibre ‘La Maria no te por’. L’exposició, que farà les delícies dels més xicotets, es podrà visitar fins al pròxim 17 de novembre.

 

A més, s’han programat diverses activitats en la Biblioteca Pública Municipal que es desenvoluparan en la sala d’estudis. Així, hui 24 d’octubre, es realitzaran activitats dirigides a xiquets d’entre 3 i 6 anys, com la projecció del vídeo amb la cançó de ‘La Maria no te por’ i la realització d’un taller de manualitats en el qual es confeccionaran diversos monstres.

 

El 25 d’octubre el programa d’activitats es dirigirà a xiquets d’entre 6 i 12 anys. Es projectarà també el vídeo de ‘La Maria no te por’ i es desenvoluparà un taller en el qual es fabricarà un llibre de ‘espantacriatures’.

 

El 27 d’octubre es projectarà la pel·lícula animada ‘Hotel Transilvania’.

 

El 31 d’octubre, s’organitzarà un contacontes, es realitzarà una projecció de la cançó ‘Espanta la por’, així com un taller de manualitats per a confeccionar bruixes i bruixots. Aquestes activitats estaran dirigides a xiquets d’entre 3 i 12 anys.

 

El 8 de novembre, es desenvoluparà un nou contacontes i es confeccionaran herois i heroïnes.

 

Finalment, el 15 de novembre es tornarà a organitzar un contacontes i es confeccionarà un monstre entre tots els participants.

 

Totes les activitats es desenvoluparà a partir de les 17.30 hores en la Biblioteca Municipal l’Espill.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.