• ca
  • es
Inici » Biblioteca » La Biblioteca l’Espil acull des de hui l’exposició-joc ’25 Imperdibles’

La Biblioteca l’Espil acull des de hui l’exposició-joc ’25 Imperdibles’

| 2 abril, 2019

*L’exposició-joc, que commemora el Dia Internacional del Llibre Infantil, es podrà visitar fins al 30 d’abril

La Biblioteca Pública Municipal l’Espill ha organitzat la segona edició de l’exposició-joc de llibres il·lustrats i àlbums per a xiquets titulada ‘25 Imperdibles’. L’exposició s’inaugurarà aquesta vesprada, dimarts 2 d’abril, i es podrà visitar fins al pròxim 30 d’abril en el vestíbul de la Biblioteca.

 

Al llarg de la setmana, les persones interessades a realitzar l’exposició-joc poden contactar amb la Biblioteca. El joc consta d’una vitrina amb 25 pots i dins de cada pot hi ha un objecte i cada objecte, al seu torn, té relació amb un llibre de l’exposició, per la qual cosa els visitants hauran d’intentar aparellar-los tots.

 

L’exposició-joc està pensada per a celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil, coincidint amb el dia 2 d’abril, per a recordar el naixement de Hans Christian Andersen.

 

La proposta està recomanada per a xiquets d’Educació Infantil i Primària i a tots aquells interessats en els llibres il·lustrats i que els agrade jugar. Els visitants podran jugar individualment o en grup, segons els convinga.

 

Aquesta exposició-jugue part de la idea d’Emma Bosch i d’Encarna Beltrán, docents dels graus en Mestre d’Educació Infantil i Mestre d’Educació Primària de la Universitat de Barcelona.

 

A més, estan previstes dues activitats de compte contes i taller, es desenvoluparà el dimecres 10 d’abril i l’altra dimecres 17 d’abril, a les 18.30 hores. Les persones interessades hauran d’apuntar-se prèviament a la Biblioteca.

 

 

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Biblioteca, Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.