• ca
  • es
Inici » Festes » La ‘Arrancà’ proclama l’inici de les festes a Callosa d’en Sarrià entre crits de goig i les notes de l’himne fester

La ‘Arrancà’ proclama l’inici de les festes a Callosa d’en Sarrià entre crits de goig i les notes de l’himne fester

| 7 octubre, 2017

Amb la tradicional ‘Arrancà de dolçaines i tabalets’ s’han anunciat aquest migdia l’inici de les festes patronals de Callosa d’en Sarrià. Els crits de goig dels festers han ressonat en tota la plaça d’Espanya després d’escoltar el senyal d’inici protagonitzada per l’alcalde de Callosa, Josep Saval, i la regidora de Festes, Rosa Mari Savall, que han estat acompanyats pels càrrecs festers d’enguany en la balconada del consistori.

 

La festa començava amb les dolçainas i tabalets a sonar, acompanyades de l’incessant volteig de campanes, despertant en els callosins presents emocions d’arrelament i una exultant alegria que els ha fet botar al ritme de la música. A les dolçainas dels descendents de la família Boronat s’han sumat les collas del Pinyol i de l’Algar i, a continuació, els han secundat totes les bandes de música que han interpretat a l’unísonel pasdoble ‘Callosa en Festes’, un himne propi de festes compost pel mestre José Vicente Asensi i que enguany ell mateix ha dirigit. Es tracta d’un acte centenari que marca l’inici de quatre intensos dies de festes en el qual es reviuen les tradicions i la història de Callosa d’en Sarrià.

 

L’acte de la Arrancà ha comptat a més amb la presència del subdelegat de Govern a Alacant, José Miguel Saval Pérez, que com a callosí ha estat en la jornada d’hui gaudint de les festes del seu poble.

 

Suspensió d’actes per la pluja

Com a conseqüència de la pluja, els actes del ball de ‘els *pastoretes’, que estava previst a les 16.15 hores en la plaça del Convent, i l’ofrena de flors en honor a la Mare de Déu dels Injuries s’han cancel·lat.

 

Sobre la celebració de l’Entrada Cristiana, que està programada a les 19.00 hores, es prendrà una decisió en les pròximes hores, depenent de com evolucione la meteorologia en les pròximes hores.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.