• ca
  • es
Inici » Joventut » Joventut organitza dos viatges a la neu per a la campanya d’esquí 2018

Joventut organitza dos viatges a la neu per a la campanya d’esquí 2018

| 23 novembre, 2017

*Els viatges s’ha organitzat conjuntament amb els Ajuntaments integrats en Jove’s Marina Baixa

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha organitzat, al costat dels Ajuntaments integrats en Jove’s Marina Baixa, dos viatges a la neu per a la campanya d’esquí 2018.

 

El primer viatge serà a Serra Nevada (Granada) i tindrà lloc del 16 al 18 de febrer. El preu del viatge és de 225 euros i inclou transport, hotel, mitja pensió, forfait i segur. Com a opcional es podrà afegir el material per un suplement de 26 euros i classes per 39 euros. Les habitacions seran de 3 a 4 persones.

 

El segon viatge serà a l’estació de Grand Valira a Andorra (àrea Soldeu-Tarter) del 4 al 8 de març. El preu és de 395 euros (opcional + 24 euros totes les àrees) i inclou transport, hotel, pensió completa, forfait, material, classes i segur. Les habitacions seran de 3 a 4 persones.

 

El viatge està destinat a tots els amants de la neu que desitgen apuntar-se. Els interessats poden informar-se i inscriure’s en el Poliesportiu Municipal de Callosa d’en Sarrià o a través dels telèfons 96 588 18 67 o 638 925 718.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.