• ca
  • es
Inici » Joventut » Joventut convoca la primera Lan Party Tecnològica a Callosa d’en Sarrià

Joventut convoca la primera Lan Party Tecnològica a Callosa d’en Sarrià

| 21 octubre, 2016

callosa-sarria

*L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 5 de novembre en el Poliesportiu Municipal

Callosa d’en Sarrià albergarà el pròxim 5 de novembre la primera Lan Party Tecnològica. La trobada de gamers se celebrarà en el Poliesportiu Municipal a partir de les 16.00 hores i el tancament de portes està previst sobre les 22.00 hores.

 

L’organització posarà a la disposició dels participants una desena de màquines, en les quals es podran jugar al FIFA 17, Clash Royale, Dancentral, Hearthstone, Guitar Hero, Forza, Tekken, Lips, o COD: BO3, entre molts d’altres.

 

La Lan Party està dirigida a tots els públics, adequant-se els jocs a cada edat. Per a açò, hi haurà monitors que controlaran el bon desenvolupament de l’esdeveniment. Durant la jornada s’organitzaran campionats amb els seus respectius regals.

 

La inscripció a la Lan Party és totalment gratuïta i s’ha de formalitzar a través de la web www.logrodesbloqueado.com o a través del correu electrònic logrodesbloqueado.com@gmail.com. Per a més informació, telefonar al 96 588 18 67 o enviar un whatsapp al telèfon 625 355 717.

 

La regidora de Joventut, Estela Menaches, confia que aquest nou esdeveniment, en el qual l’entreteniment està garantit, congregue a nombrós públic amb la finalitat de consolidar-ho en pròxims anys.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.