• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » Jornades de cullera a la tardor en l’algar

Jornades de cullera a la tardor en l’algar

| 13 novembre, 2014

Callosa a Taula identifica el sentiment de la cuina autòctona, l’evolució dels costums gastronòmiques del nostre municipi al llarg de la història, adaptant els plats tant a les estacions com a la producció dels diferents aliments.

Callosa té gran tradició en el cultiu d’hortalisses i fruites estacionals, les característiques del terreny marjat amb orientacions molt diferents i la riquesa hídrica són el pilar fonamental de la tradició en tot tipus de cultius. La cria de istintas espècies animals de consum són l’altre pilar de la Cuina callosina.

Des de l’ajuntament entenem que les jornades gastronòmiques que guarden un equilibri i qualitat havien d’estar sota el paraigua de la reconeguda marca Callosa a Taula. Callosa a Taula fa una nova aposta per la promoció del comerç local posant en alça valors tan nostres, potenciant la comercialització de les nostres ensenyes locals.

La rica gastronomia autòctona, el saber fer dels nostres professionals, la necessitat de rescatar els records a través de les olors i sabors d’abans ens fan apostar un cop més amb una idea nova: Jornades de Cullera de la Tardor a l’Algar.

Els convidem a participar amb la convicció que a els plats de cullera són l’essència de la història cultural i gastronòmica de Callosa, que ens parlen d’aromes i sabors, en definitiva records per a alguns gairebé oblidats, desconeguts per altres, una aposta pel record , la tradició i la innovació sense deixar de delectar-nos amb una cuina feta a coincidència, sense pressa, sabors combinats amb la cuina d’autor.
120812051206

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1207

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarregar Fullet

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags:

Category: Esdeveniments, Esdeveniments gastronomia, Mercallosa

Los comentarios están cerrados.