• ca
  • es
Inici » Cultura » Ja estan a la venda les entrades per a l’obra teatral ‘Els monòlegs de la vagina’

Ja estan a la venda les entrades per a l’obra teatral ‘Els monòlegs de la vagina’

| 24 febrer, 2017

Ja estan a la venda les entrades per a gaudir de la representació teatral ‘Els monòlegs de la vagina’ que es presentarà en la Casa de la Música de Callosa d’en Sarrià el pròxim 11 de març, a les 20.00 hores. Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir en la Casa de Cultura ‘Jaume Pastor Fluixà’.

 

L’actor i director callosí Toni Ferri Solbes ha adaptat l’obra de l’autora nord-americana Eve Ensler i assumeix igualment la direcció de la representació que interpreten les actrius Rosa Català, María Més i Nydia Crespo. L’obra és la primera que Ferri ha posat en escena amb la companyia ‘Desheretats Teatre’, que a més compta amb la producció de la companyia ‘Teatreres pel Mon’.

 

La trama de l’obra es basa en prop de 200 entrevistes realitzades per l’autora Eve Ensler a dones de diverses nacionalitats. Ensler els va fer preguntes sobre els temes més íntims de la seua vida. Les respostes van ser una rica mescla d’edats, races i classes socials que van donar respostes inesperades i divertides que va plasmar de manera sublim la dramaturga, feminista i activista social nord-americà.

 

En la versió de Toni Ferri les tres actrius es desdoblaran per a representar diversos personatges còmics i dramàtics de l’obra de Ensler.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.