• ca
  • es
Inici » Igualtat » Igualtat organitza diverses activitats per a commemorar el Dia de la Dona Treballadora

Igualtat organitza diverses activitats per a commemorar el Dia de la Dona Treballadora

| 23 febrer, 2017

La Regidoria d’Igualtat, que dirigeix l’edil Rosa Mari Savall, ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, que es commemora el 8 de març, que arrancaran el pròxim dia 5 de març amb la representació teatral Trio Faraona, a càrrec d’Aiguamar Teatre. L’obra començarà a les 19.00 hores en la Casa de la Música. Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir en la Casa de Cultura.

Els actes continuaran el 6 de març amb un recital de poesia, a les 19.00 hores, en la Casa de Cultura, organitzat per l’Associació de Ames de Casa.

El 7 de març l’Associació de Ames de Casa ha organitzat una actuació de la rondalla de l’AAM, a les 18.30 hores, en la Casa de Cultura.

El 8 de març, la Regidoria d’Igualtat portarà a la Casa de Cultura l’actuació del trio ‘Belcanto’, compost per una soprano, violinista i piano. L’espectacle començarà a les 19.00 hores.

Finalment, el 10 de març clausurarà les activitats de la Setmana de la Dona el ‘Encontre de Dons de la Marina Baixa’. En la trobada dones dels diferents municipis de la Marina Baixa gaudiran d’una visita a les Fonts de l’Algar a partir de les 17.00 hores. A continuació, en el restaurant ‘El Algar de Don Joan’ se’ls oferirà un berenar i podran delectar-se amb una actuació de música i danses tradicionals, a càrrec de la Colla de l’Algar i el grup de danses local ‘La Faltriquera’. Les dones interessades a participar, podran adquirir les entrades en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià a un preu de 7 euros.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.