• ca
  • es
Inici » Notícies » Finalitzen les obres de reurbanització del vial d’accés al Poliesportiu Municipal

Finalitzen les obres de reurbanització del vial d’accés al Poliesportiu Municipal

| 23 desembre, 2016

23122016_reurbanizacion_vial_polideportivo

*La regidoria d’Escena Urbana ha instal•lat bancs, voreres noves i fanals per a millorar la seguretat i la imatge del vial 

El vial que transcorre des del supermercat Coarval, situat en la partida Micleta, fins al Poliesportiu Municipal llueix ja una nova imatge després de la finalització de les obres de reurbanització que s’han dut a terme des de la regidoria d’Escena Urbana.

 

L’actuació ha consistit en l’execució de voreres en el marge esquerre del vial, la instal·lació de fanals per a il·luminar la zona, així com de bancs per al descans. La regidora d’Escena Urbana, Lumi Puigcerver, ha assenyalat que “l’actuació ha tingut com a principal objectiu millorar la seguretat dels vianants, ja que és una zona bastant transitada, especialment pels usuaris del Poliesportiu que accedeixen per aquest vial a les instal·lacions”.

 

El pressupost dels treballs ha ascendit a 25.000 euros, una inversió municipal que la regidora d’Escena Urbana ha considerat prioritària, ja que “a partir d’ara els usuaris de l vial gaudiran d’una major comoditat i seguretat en transitar per aquest i es millora també la imatge d’aquesta zona que comunica amb el Poliesportiu”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies

Los comentarios están cerrados.