• ca
  • es
Inici » Notícies » Finalitzen les obres de reparació i consolidació del carrer Plataner afectada per les pluges de gener de 2017

Finalitzen les obres de reparació i consolidació del carrer Plataner afectada per les pluges de gener de 2017

| 13 setembre, 2018

Les obres de reparació i consolidació del carrer Plataner, situada en la Urbanització Santa Clara, ja han finalitzat, facilitant la circulació de vehicles per aquest vial.

(Foto del carrer Plataner de gener de 2017)

El carrer havia patit el seu enfonsament com a conseqüència del temporal de pluges de gener de 2017, amb el consegüent trencament de les xarxes d’aigua potable, el trencament de la xarxa d’enllumenat públic i de la xarxa de baixa tensió. Aquests serveis van ser reposats de forma provisional per l’Ajuntament i amb la finalització de les obres se’ls ha donat una solució definitiva.

 

Les obres de reparació i consolidació del vial han sigut subvencionades per la Diputació d’Alacant amb un pressupost de licitació de 171.438 euros. A aquests treballs se sumisca una obra complementària per a la substitució d’un tram de canonada de 113 metres, que ha comptat amb una subvenció de la Generalitat Valenciana de 10.712,11 euros.

 

Les obres han consistit en una primera actuació corresponent a l’estabilitat del carrer amb la retirada dels elements i terres que s’havien lliscat i l’execució d’un mur de contenció. Posteriorment, s’ha procedit al farciment amb material drenant i la compactació del mateix fins a la cota d’acabat. Igualment, s’ha procedit a la reposició de les canalitzacions de serveis afectades d’aigua potable, enllumenat públic energia elèctrica, sanejament i telefonia. Finalment, s’ha executat els acabats d’asfalt i voreres que s’havien vist afectats.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.