• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Finalitzen les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable en els carrers Senyera, Nou, Sant Roc i Racó de Sant

Finalitzen les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable en els carrers Senyera, Nou, Sant Roc i Racó de Sant

| 17 maig, 2018

Ja han finalitzat les obres de renovació de les xarxes secundàries d’aigua potable dels carrers Senyera, Nou, Sant Roc i Racó de Sant Roc. Amb aquesta actuació s’ha modernitzat la xarxa de subministrament per a garantir el servei, ja que les canonades anteriors comptaven amb més de 30 anys d’antiguitat i eren de fibrociment, per la qual cosa es trobaven molt deteriorades.

 

Les xarxes d’aigua potable de fibrociment s’han substituït per canonades de polietilè d’alta densitat de 63 mm. També s’han renovat les escomeses individuals coincidents amb les xarxes a substituir per a aconseguir una millora completa del servei en les zones d’actuació. Finalment s’ha aprofitat l’execució de les obres per a la reposició dels paviments i voreres que es trobaven en mal estat.

Aquest matí l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i el regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, han visitats els carrers per a comprovar la nova imatge que presenten els vials.

El pressupost de l’actuació ha ascendit a 99.993,86 euros i es financen al 80% per la Diputació Provincial d’Alacant i al 20% pel Consistori callosí.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.